Jouw woorden en zoveel meer...
Daar zit je dan vrolijk voor
Het raam kijkend naar buiten
Genietend van de zonsondergang,
Jouw woorden als ik hou van jullie
En zij is mijn allersie die komen duidelijker
Binnen als ooit nooit nemen we
Die woorden nog voor lief,
Ze betekenen nu ineens zoveel
Meer als enkel maar een uitgesproken
Woord....