Afscheid
Ik ken, ik ken je nog maar net
En nu al een afscheid
Een afscheid van …
We komen en gaan
Enkel een begrip
Die ik wil laten tonen
Ik kan het niet zeggen
Dat ik je ga missen
Omdat ik je zo kort ken
Maar wel enkele woorden van
Het aller beste
Dat wil ik jou wensen
Het gaat je goed.