Soms is het ergste beter.
Je was een persoon om wie ik gaf van wie ik hield op mijn manier.
Soms vele stiltes eenzame bikken, soms vele leuke verhalen leuke momenten veel plezier.
Zo eerlijk zo rustig zo vertrouwd.
Soms zo warm zo veel emotie, soms zo koud.
Leuke mooie momenten houden we in gedachten want nu ben je klaar, klaar om weg te gaan.
Je rust te vinden waar je zo veel recht op hebt naar alle ellende wat je mee gemaakt.
Heb ineens zoveel trots en respect voor jou, altijd blijven vechten nooit opgegeven je positiviteit je stappen die je hebt gezet is wat me elke keer weer raakt
Verdriet emotie, een traan maar toch stiekem wetend dat het zo beter is ondanks dat ik je nu mis.
Stilte is mijn uitlaatklep, in stilte denk ik nu aan jou.
Aan hoe je was, aan wie je was, aan al het moois wat ik van je ken.
Moed, liefde vertrouwen is mijn inlaat klep en daarmee ga ik verder.
Wel eens waar zonder jou in mijn leven maar ik zal jou nooit vergeten, soms is het ergste beter.