Uitwisbare gevoelens en gedachtes in mijn hoofd,
ik voel alsof ik stil sta, voel me verdoofd.
Ik wil niet meer aan je denken,
je niet meer mijn aandacht schenken.
Het appje brengt mij weer zo overhoop,
een muur waar ik tegen aan loop.
Je nieuwe foto raakt mij opnieuw weer in het hart,
het maakt me zo verward.
Ik ben boos, verdrietig en bang,
hopeloos op zoek naar een uitgang.
Radeloos heen en weer lopen,
opnieuw maar weer sigaretten kopen.
Teleurgesteld in mezelf zijn,
waarom doet dit zo’n pijn?