Lieve Blow
jij was mijn schaduw en mijn luisterend oor
altijd was je daar als ik je nodig had
mijn rots in de branding dat was jij
jij doorzag mij en zag wat ik nu pas zie
jij sleepte mij door de meest moeilijke tijden van mijn leven heen
met jou leefde ik samen
en voelde ik me nooit alleen
ik mis je het meest als ik aan je denk en naar je foto.s kijk waarin je nog lijkt te leven
bedankt voor je trouw, je warmte ,je wijsheid, je onvoorwaardelijke liefde en voor de kracht die jij mij gaf toen ik het nodig had
Ik zag de pijn in je ogen en een blik vol verdriet je zei met je ogen verder kan ik niet
dit is het einde ik ben klaar om te gaan
ïk ging met je mee en kwam naast je liggen
met ons hart vol verdriet keken wij elkaar aan
tot ik de blik in jou ogen langzaam zag doven
ik wist wat ik zag en wilde het niet geloven
je ogen bleven open maar je blik was weg
toen ik naar je keek en jou levenloos daar zag liggen is een deel van mij stervend gestorven en met jou meegegaan
waarheen je ook bent mijn deel is met jou
onvoorwaardelijk veel is hoe ik van je hou
altijd is hoe ik je mis en nooit zal ik je vergeten
wel uit het leven maar niet uit het hart
rust in vrede mijn liefste vriend