Het is winter in mijn hoofd
Mijn gedachten verdwijnen
Met de ijle decemberwind
Zwevend in het verleden
Tijdloos en stil
Met het tikken van de klok
Vlieg ik een stukje verder
Licht als een vlindervleugel
Vandaag is al verdwenen
Wie zal mij vinden
Ik neem vast afscheid
Nog voor het einde komt
Het is winter in mijn hoofd
Herinneringen verstillen
Als bevroren lelies op het meer
Laat mij verdwalen
Laat mij herleven in oude verhalen
Daar waar ik veilig ben
Wanneer de muren van mijn huis
Steen voor steen afbrokkelen
Lig ik weer in mijn moeders armen
Zie jij mij nog
Ook wanneer ik jou
Straks niet meer zie