Gedichten-Freaks
Zoeken
Nieuws
Wie doet wat
Aanmelden
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Aanmelden
Wachtwoord vergeten?
Nog geen account? Registreer!
Registreren
×
Velden met een astriek (*) zijn verplicht!
Je schrijversnaam/gebruikersnaam*
Wachtwoord*
Bevestig wachtwoord*
E-mailadres*
Webadres
Geboortedatum
Land*
Selecteer je land
Nederland
België
Anders
Hoe heb je ons gevonden?
Ik wil per mail op de hoogte worden gehouden van leuke aanbiedingen van de Gedichten-Freaks en partners.
Registeren
Wachtwoord vergeten
×
Email adres
Versturen
Voorbij
Geen hap door m'n keel
m'n ogen vol tranen
Het was mooi
het was fijn
En toch.....
zal 't dus niet zo zijn
Angst houd jou
in de macht
Teveel in je hoofd
geloof je je eigen gedachten
en blijf je
onze liefde ontkrachten
Je was in 't nu
kon gewoon ervaren
Maar ik kwam te dichtbij
het voelde te goed
Dit maakte je angstig
en zo verloor je je moed
Je schoot op slot
en klapte dicht
En verdween letterlijk
uit mijn zicht
Hebt zo je hele zijn
op je werk gericht
Om maar niet
te hoeven voelen
Of kwetsbaar
hoeven te zijn
Zette je mij daarmee
ineens op de zijlijn
Bagage nog niet
aan de kant
Via mij
bij de werkelijkheid beland
Helaas er nog niet voor klaar
ziet in mij pijnlijk gevaar
Het doet zeer
jou zo te zien
Maar om je te verliezen
ook nog eens bovendien
Ik durf niet te hopen
op ooit nog misschien
Reacties op dit gedicht
Mamke vindt het leuk als je reageert op dit gedicht
Nog geen account bij Gedichten-Freaks?
Vul hieronder je gegevens in om te registreren en laat gelijk een reactie achter.
Je schrijversnaam
Wachtwoord
wachtwoord nogmaals
E-mailadres
Registreren en plaatsen
voske
:
Zaterdag, november 10, 2018 14:46
Zware rugzak.
Over dit gedicht
Auteur:
Mamke
Gecontroleerd door:
christina
Gepubliceerd op:
10 november 2018
Thema's:
[JIJ]
[Liefdesverdriet]
[IK]