De prachtige herfst nodigt uit voor een boswandeling
velen doen dan ook een boswandeling
Na de boswandeling
drinken ze een pittige 'boswandeling'
noem het een boswandelhartverwarming
Lekkers uit een witte porseleinen fles
even weg van de alledaagse stress
Dan weer op weg
langs dezelfde bosweg...
Clarice: | Maandag, november 12, 2018 19:50 |
Klinkt heel gezellig, al die boswandelingen. Mooi gedaan in de kleur van de herfst, gts Clarice | |