Ik heb je gelezen en ik heb je gehoord,
Ik begin hetzelfde te voelen,
Het is je lastig te vertellen,
Maar ik luister naar je geschreven woord,
Ik ga even alle kanten uit,
In de war door al mijn gevoel,
Ik las je luid en duidelijk,
Jemig wat gaat er allemaal door me heen,
Het is een heleboel,
Mogen we het laten blijven?
Voor nu, nog even,
Ik weet het niet te beschrijven,
Mag ik nog iets meer van mezelf geven?
Mag ik stil,
Nog een beetje nemen,
Van jou,
Is wat ik wil,
Ik weet dat ik veel van je verg,
Maar na al deze tijd,
Is dat erg?
Dit is pas het topje van de ijsberg.