Een roos ligt op de tafel eenzaam en verloren te verdrogen in de tijd.
Kaarslicht fluisterd jou woorden doorheen de dans die mij verleid.
Een druppel bloed vermengd met wijn verbind ons eeuwig samenzijn.
De piano klinkt het lied der treurnis en spijt met een streling over noten verdronken in eenzaamheid.