Als je goed zoekt ziet je in alles wat ik doe stukjes van jou.
Als je goed luistert hoor je jouw stem terug in die van mij.
Maar ook jij bent veranderd en steeds verder loop je weg.
Angst en verdriet ik wil je niet loslaten ik wil je niet kwijt.
Je kijkt me aan en loopt mij voorbij.
Ik wil je helpen maar ik kan het niet, in jouw ogen zie ik mij.
Loop maar weg want waar je ook gaat ik volg je en blijf altijd aan je zij.
Want ondanks alles ben ik trots op al die stukjes van jou in mij.