PAREL DER POËZIE
Dichters zijn potsenmakers met het hart
juwelen en edele delen op de juiste plaats
De ballen op het laken wachten op de kaats
Kom naar Café Meijers en wees niet benard
Dichters zijn ook maar mensen met pleziertjes
met lieve woordjes, zacht met striemende, hard
Hun ware lief is de muze van hun dichtershart
zij krijgt alle eer en zij drinken hun biertjes
*Bij Café Meijers, Beekstraat 2, Arnhem, 17 november 2018, 19.30-22.30