Huilen zonder tranen....
Jij zag haar huilen zonder
Tranen enkel haar emoties
Waren af en toe te lezen
van haar gezicht,
Nu er zoveel in haar
Leven gebeurt heeft
Zij juist de mensen
Om haar heen nodig
Die er echt voor haar
Staan,
Haar muur is langzaam
Omlaag gegaan bij het
Ervaren van de echte
Liefhebbende mensen
Om je heen die weten
Wanneer ze er voor
Elkaar moeten staan....