Starend in de duisternis van de nacht
Verdwaal ik in jou herrinering
Stil sluiten mijn ogen
Dansend omgeven door rozen verschijn jij in mijn dromen
Reikt me jou hand
Kijkt me aan
Die blik die zich vertaald in de emotie van een traan
Glinsterend tussen sterren in het licht van de maan
Die weerspiegelt in jou ogen
De reden van mijn bestaan
Ik reik naar jou hand maar die vloeit er doorheen
Bewust van de illusie ontwaak ik en wees alleen
Starend in het licht van de dag
Verdwaal ik in jou herrinering
Stil sluiten mijn ogen
Dansend omgeven door rozen verschijn jij in mijn dromen