Genieten....
Stil kijk jij voor jou uit
Even neem je alles wat
Er ook maar voorbij komt
In je op,
Luchtjes lichtjes en geluiden
Je geniet van alles wat er voorbij
Komt,
Het is van jou gezicht af te lezen
Jouw ogen fonkelen en die mooie
Grote brede glimlach van oor tot oor
Dat is onvergetelijk mooi om van te
Genieten....