Als jij me dan vertelt,
Hoe jij hem hebt bemint,
Als jij me dan doet voelen,
Hoe je omgaat met zijn doelen.
Als ik jou dan vertrouw,
Hoe meer ik steeds worstel
Als ik jou dan uitdaag,
En steeds maar weer meer vraag.
Als wij dan eens samen zijn
En wij de wereld vergeten,
Als wij dan elkaar doen beven
Is daar een poort naar echt leven!
Als dit dan echte passie is,
Dit dan pure lust vermengd met liefde,
Als dit dan zo kan blijven en zijn,
Dat is heel intens en fijn!
Dan wil ik je dat altijd geven!
The Addict 2018