Feest..
jij, zij
ik, hij
maar ook wij
Geheim..
zoen, wang
blik, lang
besef, wij
Dans..
samen
iedereen
niet alleen wij
Hand..
jouw arm
mijn schouder
onze spanning
Stem..
ik praat
jij luistert
vice versa, zo vertrouwd
Lach..
om jouw mond
in mijn ogen
begrijpen, doen alleen wij
Hart...
van jou
van mij
vol van ons verlangen
- Special-K 2018 -