Je steekt je pin in je bruine krullen
Doft je pruilerige gezichtje op.
Wat het moet verhullen:
Je bent een enorme kattenkop.
Je ziekt als Driselda, de zuster van
Assepoester tegen menig knappe deerne
Die mooier is dan jij,
En die nog op school zit en haar talen leerde
Gewoon omdat je een kreng bent.
Jaloezie schiet haast van je kwallenkop
Ik zou het haast in je gezicht willen duwen:
'Rot van deze evenementen op.'
En dan noemen ze MIJ zonder reden een Bitch
Dat is niet waar, maar door- mijn groene ogen,
Schiet de W.I.T.C.H,
En die heeft het al lang gezien op deze 'tover-evenementen.'
Waar de sfeer is heen gegaan,
Sinds ze geld en roem vereren,
En niet meer- het ware fantasy-gevoel,
Het gevoel van samenhorigheid,
en de kracht van.- de maan.