Hey zie daar , maar kijk nu toch, in de verte daar, zie
Wauw, wat een waarneming , en dit om half drie
Ooh nee
een Ree
Midden in de dag
en dan nog op een zondag
Op een akker met winterrogge als bodemverbeteraar
fourageerde de Reeën als rustige smikkelaar.
Het was half drie
en ze waren ook met drie
Niet schuw of alert en ver van ook maar enige bosrand
zetten ze hun zorgen aan de kant
Tot groot genoegen van ons als kijker
was het roggelekkers voor hun belangrijker