(vluchteling)
Jij spreekt je eigen taal
die ik vaak niet versta
je vertelt me jouw verhaal
terwijl ik naast je sta
Veel kan ik niet voor je doen
ik leen jou slechts mijn oor
ik pak je hand, geef je een zoen
maak daarmee niet goed wat jij verloor
Dan gaan we samen zingen
als vogeltjes, zoals wij zijn gebekt
en eten alle lekkere dingen
van de tafel, die heb jij gedekt