29-10-18
Je baant een weg langs mij
met alle kracht in jou
geen geluid
geen emotie
Alleen het vallen met een zucht
op bed.
En het staren naar de leegte
Je ziet niks, zeg je
Je voelt pijn, vertel je
Je kijkt me aan maar ik zie alleen de leegte.
Je wilt slapen;
Helemaal van de wereld