Zoveel, is te veel
Tranen niet gedroogd
Heimwee na jou
In stilte mijn gedachtes
Denkend aan ons
Het samen zijn
Dat is wat ik mis
Jou laatste adem
Deed de stilte vallen
Elke dag, al zeven jaar
Is de stilte voelbaar
Jij was alles voor mij
Mijn hart is nu gevuld
Van jou achtergelaten liefde.