Ze slaat haar mama
ze loopt weg
ze is ook boos op haar papa
ze heeft veel problemen zeg!
Haar ouders scheiden
dat wilt ze niet
ze zal uren, dagen en weken lijden
met tranen in haar ogen, veel verdriet
Ze is niet blij
ze heeft het net mogen horen
haar papa zei: ‘in het weekend kom je naar mij
je zal je mama niet storen”
Dat wilt ze niet
ze wilt maar één huis
ze wilt dat iemand dat ziet
waar voelt ze zich ooit nog thuis
Toch kunnen haar ouders niet meer samenleven
ze houden niet meer van elkaar
maar hun dochter zullen ze wel nog liefde geven
want … ze houden nog van haar!
(niet waargebeurd, in het echt: maar kan wel gebeuren hé?)