Je kust me..
Je sust me,
in de rust vang je me.
Op.
Je bind me vast,
alsof je verlost.
Mij.
Waar jou draden in mijn draden verstrikt raken,
raakt mijn emmer steeds voller en voller
Opdat jij voelt,
hoe mijn water steeds verder over de rand
raakt.
Het stroomd..
langs oevers van hemels.
Rivieren
Plaatselijk genot