Ik kan nog geen keuzes maken,
Ik kan dit echt nog niet staken
Ik wil je op geen manier raken,
Ik wil me blijven afvragen,
Ik wil me alleen maar afvragen,
Naar jou en al je lagen,
Al is het soms met vlagen,
Ik wil dit nog niet kwijt,
Dit gevoel wil ik niet kwijt,
Want wat heb ik aan spijt,
Het is net alsof de tijd,
Een spelletje me speelt,
Alsof mijn hoofd met me speelt,
Wanneer ik alles met je heb gedeelt,
Hoop ik dat ik je niet heb verveeld,
Als een zwevende kiezer,
Want als die zwevende kiezer,
Ben ik uiteindelijk misschien de verliezer,
Ik kan gewoon nog niet preciezer,
Je hebt me verwend,
We hebben elkaar mentaal verwend,
En het was niet een enkel moment,
Ik heb het onderkent,
Je doet nog zoveel veel meer,
Je beseft het niet, zoveel meer,
Geloof me het is niet dat ik het niet probeer,
Alsof ik nooit eens relativeer,
Maar ik wil niet denken,
Ik wil echt niet meer denken,
Dan begin ik te zwenken,
En mijn persoon te krenken,
Want ik ben alles en niets,
Echt alles en niets,
Niemands favoriets,
Best iets expliciets,
Wat ik niet altijd kan zijn,
Wil ik pijn zijn,
Als springen in een ravijn,
In het diepe verdwijn,
Of wil ik leven,
Gewoon blind leven,
Mezelf juist aan alles overgeven,
Een heerlijk streven,
Om alleen maar te beleven,
Fuck, ja.
'Ja! Ik wil leven!'