Als een hertje langs de weg, gewond en bijna dood,
heb ik jou gevonden...
Je ogen keken onschuldig en huilen ging niet meer,
de pijn was te erg...
Ik heb je de hele nacht in mijn armen gehouden,
tot je laatste zucht...
Alles heb ik voor jou willen doen,
maar ik kreeg niet de kans...
Jij had mij niet mogen overleven,
dat behoren kinderen niet te doen...