Liefde is geloven in wie jij lief hebt in het leven.
Liefde is niet te beschrijven,
alleen samen te beleven.
Die brede glimlach als ik aan je denk,
Daarmee weet jij mij dit speciale gevoel te geven.
Niemand op deze wereld waar ik zoveel van hou .
Niemand die mijn gelukkiger kan maken dan jou