Als ik dans met jouw herinnering
Zie ik je daar weer staan
En voel ik plots die siddering
Waar kom je steeds vandaan?
Verdwenen uit het leven
Uit dat van mij gewist
Had nog zoveel om te geven
Weet jij nog wat je mist?
Rond kerstmis even in gedachten,
Want dat was onze tijd
Dat we vreeƫn en beminden
Onze liefde leek een feit
Heb ik me steeds zitten vergissen
Want toen ik in jouw ogen keek
Kon ik jouw liefde lezen
Je liet mij in de steek
Ik dans
Op moderne sierlijke muziek
Om jou los te kunnen laten
Met een buiging, voor ons publiek