Je denkt aan zelfmoord
pillen nemen of springen voor de trein
iets anders doen kan ook
als je maar hier niet meer hoeft te zijn
Je hebt teveel verdriet
niemand die van je houdt
vrienden heb je niet
je hebt nog nooit iemand echt vertrouwd
Alleen sta je op deze wereld
nooit zie je iemand op een dag
je voelt je echt eenzaam
tranen op je gezicht in plaats van een lach
Je zal denken aan doodgaan
dat zal een blij gevoel geven
niet meer op deze wereld staan
geluk als je niet meer moet leven
Pillen in je hand
of springen voor een trein
niet meer staan aan de kant
zelfmoord plegen, niet meer op deze wereld zijn
(niet biografisch, maar het kan gebeuren)