vluchten
dat kan ik goed
onder ogen zien
dat jij er niet meer bent
nooit meer
dat slaat in mijn gezicht
waarom is er geen heroïne
vergetelheid
iets
iemand
een houvast
dan maar een vlucht
ik zou in bora bora willen zijn
de franse antillen
in cava
in pillen
in een mistig rookgordijn
spoken in mijn hoofd
waarom kom je niet
wanneer red je mij
je zou me toch beschermen
you should keep the vampires from my door