Drang van gevoel
BAM! De deur wordt weer dichtgesmeten,
Nooit zullen we het weten
Wat het was, deze ontiegelijke drang
Lichaam en geest totaal in verdrang
Wat het universum bedoelde
Deze onhoudbare dwang die we voelden?
Is het closure? Is het verdriet?
Is het vluchten? Mijn hart weet het niet.
Lichaam en gevoel spatte er uit
Verstand nam uitrindelijk het besluit
BAM nu heb je de deur dichtgesmeten
Nooit zullen we het weten....