Nee- Je maakt het me NIET onmogelijk.
Ik moet je redden, ik moet je onmiddellijk HEBBEN!!!
-
NEE- Je vlucht niet zomaar voor me weg,
Je blijft. Je bent veilig. Ik wil niet dat jij nog zo ver van me weg drijft…
Ergens in een gevaarlijk oord.
Maar ik heb zoveel botte pech.
Met jou als mijn held.
My Amor….
Ik moet je redden… Ik wil je redden,
Ik wilde de wereld redden, in een waan- en toen konden we samen zijn.
Ik weet niet wie je bent.
Omdat ik je eigenlijk alleen uit de verte ken.
NEE! We hadden drie schattige baby-engeltjes kunnen hebben-
Dit gaat naar de pleiebben,
Ik kan niet verder zo…
In mijn hoofd schuurt de wanhoop.
Ik wil weten wie je bent, veroorzaker van deze puinhoop…
HIER JIJ!!! En ga nooit meer zo ver bij me vandaan.
I love you, My Amor.