Mijn hart bloedt ,
In deze wereld gaat niets meer goed !
Links en rechts voeren een strijd !
Ze zijn nu al verliezers geheid ?
Eendracht maakt macht !
Dat is geen gedacht ,
er is een oorlog die ons wacht ,
een godsdienst die met ons lacht !
Helaas hier kibbelt men voort ,
waardoor men het volk niet hoort ,
hierdoor komt iedereen door de Poort ,
En daar komt gewis oorlog uit voort !
Bees17