Nood
Code rood
Ik gil
Maar het blijft stil
Ik strijd
Het is nog geen tijd
Om op te geven
Er is ergens nog leven
Ik ben moe
En toch weet ik niet
Waarin ik dit doe
Is er dan niemand die het ziet
Ik ga eraan
Elke keer steeds iets verder gaan
Help, voor het te laat is
Help, alsjeblieft, of dit gaat mis
Jij bent zo sterk anorexia
Dat ik er weer in mee ga
Maar ik wil het niet
Helaas niemand die de echte strijd ziet
Opgebrand
Bijna compleet verbrand
Langzaam tot as vergaan
En toch blijf ik nog op staan