Gedichten-Freaks
Zoeken
Nieuws
Wie doet wat
Aanmelden
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Aanmelden
Wachtwoord vergeten?
Nog geen account? Registreer!
Registreren
×
Velden met een astriek (*) zijn verplicht!
Je schrijversnaam/gebruikersnaam*
Wachtwoord*
Bevestig wachtwoord*
E-mailadres*
Webadres
Geboortedatum
Land*
Selecteer je land
Nederland
België
Anders
Hoe heb je ons gevonden?
Ik wil per mail op de hoogte worden gehouden van leuke aanbiedingen van de Gedichten-Freaks en partners.
Registeren
Wachtwoord vergeten
×
Email adres
Versturen
Dwingend
In
Jou
Armen
Verdrink ik
En toch
Weet ik
Nooit
Alleen in mn dromen
In jou
Ogen
Zie ik
Je hoopt op knippen
Erg
Als je je zo voelt
Maar nee
Het boeit me niet
En toch
Raakt het
Ik wil niet
Toch stiekem dwingend
Te erg
Bedenkend
Andere vrouwen
Dwingend
Reacties op dit gedicht
artuurtje vindt het leuk als je reageert op dit gedicht
Nog geen account bij Gedichten-Freaks?
Vul hieronder je gegevens in om te registreren en laat gelijk een reactie achter.
Je schrijversnaam
Wachtwoord
wachtwoord nogmaals
E-mailadres
Registreren en plaatsen
Dirk Hermans
:
Woensdag, december 19, 2018 21:13
Sterk verwoord
Over dit gedicht
Auteur:
artuurtje
Gecontroleerd door:
Brenda
Gepubliceerd op:
19 december 2018
Thema's:
[Angst]
[Dromen]
[Geloof]