DICHTVRIEND MAHMOUD
Vandaag aan Renate gedacht
aan een tumor in haar hoofd
moet operatief verwijderd
de risico's zijn hoog
Aan jou gedacht en dat
schonk troost aan 'n hart
Jij bent een ster geworden
hoog aan het firmament
Wij waren dichters, schrijvers
werden vrienden, die elkaar
de ruimte gunden van het woord
Het heelal is nu van jou
* ter herinnering aan Mahmoud Alnajar