Zo onverwachts
Maar ineens zag ik jou daar
Even kijk ik naar je
En dat voelde raar
Jij zag mij ook
Maar ook jij keek niet lang
Er is helemaal niets meer
We gaan onze eigen gang
Toch gek
Want alles wat er ooit was
Is echt al jaren verdwenen
Dat realiseer ik mij nu pas
Ik stond op
En het voelde goed
De deur achter mij dicht
Succes met wat je doet, het gaat je goed.