Als je mij wil houden, moet je me loslaten
Als je mij wil houden, moet je me loslaten
Me laten zoeken naar mijn eigen ik
Mezelf weer opnieuw vinden
Gepaard met traan en slik
Als je mij wil houden moet je me duwen
Me stimuleren om te gaan
Mijn schuldgevoel wegnemen
Mij laten ervaren dat ik toch zelf kan staan
Als je mij wil houden, moet je me loslaten
Weer een eigen persoon laten zijn
Laat mij alles zelf weer ervaren
Ook al doet dat misschien pijn
Als je mij wil houden, moet je mij loslaten....