Er woonde een licht-tovenares,
De engel en de westerse magie-lerares.
Zij waakte over haar land in het westen,
Aan de noordzee- en veroorzaakte Dialesten.
Dialesten is een term, die de menselijke man niet zint
Omdat de tovenares van Noord-west, niet bedoelt is
Voor het dragen van een aarde-kind.
En omdat ze sowieso te lief voor mensen is. En ik het scheppen van kinderen voor mezelf niet mis.
Ik bedoel maar, zo is de bedoeling van de engelbewaarster
Van de mensen in dit land, een andere bestemming voor de dame van ver,
De dame van de ingewikkelde krochten van de sterren hier ver weg.
Een jonge dame met in haar eigen leven- veel te veel tegenslag en pech.
Hoe ik haar ken? Omdat ik al 26 jaar met die troela leef.
En elke keer heel dapper weer- in dromenland, bijzondere dingen beleef.
De wijze dame ter nood,
Nu niet in het zedig blauw,
Maar in het kristalhelder, robijn rood- u zegt maar?
Vandaar, mijn gebaar voor 2019, het nieuwjaar.
Ik ga er van uit dat u niet met mij ruilen wil
Al bent u jaloers, dit soort perikelen zijn voor aarde-mensen een te zware pil.
Ik doe mijn best, en ik hou me gerust al jaren stil.
Omdat ik al gevangen ben, en ik alleen in mijn slaap van onderbewuste angsten gil.
Maitreya Maaike de Vries.
Omdat een land soms zijn engelbewaarsters niet kiest.
En ik lieg -NOOIT.-