Moeilijk is het om,
in de grijze zone te leven.
Elke dag met de duivel om de hoek.
Hij wacht geduldig af
Om mij te treffen in een zwak moment.
Maar gelukkig ben ik niet alleen.
Lotgenoten steunen me onbaatzuchtig
Met wijze woorden en daden.
Want zo kan ik in deze zone overleven.