De reis gaat door en zal weer spannend zijn.
Onze weg stopt niet bij het verwisselen van de kalender.
De tijd kun je niet vastgrijpen,
Maar wel gebruiken.
We nemen voor,
We laten achter.
En gaan weer dromen.
Het zal soms anders gaan.
De klok tikt door
Met ons als radertjes in deze wereld.
Nieuwe kansen
Nieuwe dagen
Samen leven
Samen zijn
Samen lachen
Samen huilen
De reis gaat weer door.