Mijmeringen jan.19.
Als wij het straks
mogen beleven
in juli samen zestig jaar getrouwd
vijfenzestig jaar terug
verloofd toen in december
samen een geweldig leven opgebouwd.
Vijf Rijnreizen met
gehandicapten
geweldige vakanties keer op keer
eerst met de brommer
tot in Belgie
toen met twee zonen vrij en veer.
Wij hadden nog
geen eigen auto
doch ied’re vakantie was een feest
natuur en kerken
fotografie als hobby
vogels in ’t wild nog wel het meest.
De jaren vlogen .
De kind’ren de deur uit
wij woonden tegen de duinen aan
leerden de klanken
van de vogels
konden blindelings het duin in gaan.
Bezochten Israël .
Zeker tien grote steden
Het kerkenwerk immer centraal
zagen de prachtigste
gebouwen
veel leidinggeven kreeg onthaal.
Doch ’t diepste
in die zestig jaren
was wel de liefde en de trouw.
Kind’ren , gezinnen
daarin opgenomen
het samen toeven met de geweldigste vrouw.
Dankbaar aan Hem
Die ons leven vulde
Hem zij de dank en grootste eer
w.ij mochten in
Zijn Huis vertoeven.
Mijmeringen …en nog zoveel meer.
th