Gedichten-Freaks
Zoeken
Nieuws
Wie doet wat
Aanmelden
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Aanmelden
Wachtwoord vergeten?
Nog geen account? Registreer!
Registreren
×
Velden met een astriek (*) zijn verplicht!
Je schrijversnaam/gebruikersnaam*
Wachtwoord*
Bevestig wachtwoord*
E-mailadres*
Webadres
Geboortedatum
Land*
Selecteer je land
Nederland
België
Anders
Hoe heb je ons gevonden?
Ik wil per mail op de hoogte worden gehouden van leuke aanbiedingen van de Gedichten-Freaks en partners.
Registeren
Wachtwoord vergeten
×
Email adres
Versturen
Draaikolk door liefde
Lieve schat ik zit in een draaikolk
Een daaikolk door liefde en gedachten
Het gaat heuvelachtig onze liefde
Somige dagen goed anderen niet
Ik weet niet wat ik moet doen
Word ziek
Door de daaikolk van liefde
Ik ben moe
Uitgeput maar ik blijf voor ons vechten
Vecht jij mee?
Duizelig door de daaikolk van liefde
Het landschap met zo veel heuvels
Waarom denk je dat ik niet gelukkig met je ben.
Ik zie een toekomst met ons samen in de hoofdrol
Een kleine
En het huis dat hebben we eindelijk
Zo hard voor gevochten
Maar dan vraag ik me af
Waar komt die daaikolk van daan
Ik word duizelig
En weet het niet meer
Reacties op dit gedicht
merelove vindt het leuk als je reageert op dit gedicht
Nog geen account bij Gedichten-Freaks?
Vul hieronder je gegevens in om te registreren en laat gelijk een reactie achter.
Je schrijversnaam
Wachtwoord
wachtwoord nogmaals
E-mailadres
Registreren en plaatsen
Aquarel
:
Zondag, januari 06, 2019 07:59
Belangrijk om te weten voor jou en je partner, wat zou jou gelukkig maken?
Liefs, Aquarel
teun hoek
:
Zaterdag, januari 05, 2019 19:26
even tot rust komen en op rij zetten wat er allemaal van geluk om jullie heen hangt
th
Over dit gedicht
Auteur:
merelove
Gecontroleerd door:
christina
Gepubliceerd op:
05 januari 2019
Thema's:
[Angst]
[Hoop]
[Wij]