In gedachten kom jij weer voorbij.
Wat ik heb jou toch lief,
Jij bent het voor mij.
Ongelooflijk wat jij met mij doet,
Onverklaarbaar maar het voelt enorm goed.
Die brede glimlach breng jij elke op mijn gezicht.
Jij die als een zonnetje in mijn leven straalt
En al het mooie verlicht.
Jij maakt mij gelukkig en blij.
Jij bent het voor mij ♡