Openhartig.
Even Openhartig,
Al de meningen en veroordelingen,
Aan de grond,
Gelijk maken.
Met een verwijzing naar mijn gedicht van gisteren,
Antwoord...
Ik brei hier even op voort.
Want echt waar het Is gewoon gestoord.
Neem het sinterklaas feest.
Recht zeggen gediscrimineerd te worden,
Links zegt dat het een kinder feest is.
Even van uit de rechter kant bekijken.
Ik snap dat het niet leuk is dat kinderen gepest worden door zwarte piet genoemd te worden.
Dit voor het groten deel rond het sinterklaas feest.
De dikke kindjes blij, want ze worden die tijd wat minder gepest.
Rechts vind dat ze het kinderfeest verzieken...
Zolang jullie erop in gaan doen jullie er gezellig aan mee.
Actie, reactie wordt gevolgd met een weder actie.
En de spiraal gaat opwaard.... Maar in dit geval naar beneden.
Het is allemaal zo simpel. Alleen willen mensen teveel.
Meer geld, meer macht, heer kunnen pronken.
Gadver gewoon...
Neem nou de kerk....
Afgelopen zondag moest ik mee want me neefje werd gedoopt. Super leuk voor hun gezin.
Trek ik kleding aan...
Doe je dat aan, zegt mijn vriendin... dat is toch niet netjes...
Ehhh ff serieus... netjes???
Het geloof is voor iedereen.
God is er Voor alles en iedereen.
Niet alleen voor luxe of mooie kleding,
Maar ook zwervers en simpele mensen.
Mensen die de rauwe kant van het leven ervaren hebben.
Waar hebben we het over...
Waarom moet je persee gezien worden. Als het leven is bij jezelf.
Journaal... Ik kijk het niet...
En dan zeggen ze weer... je moet wel algemene kennis hebben en volgen wat er in de wereld speelt.
Nou het interesseerde mij vrij weinig...
Mijn leven is hier en niet daar.
Mijn leven heeft al genoeg hoeken en haken.
Ik ha mij alleen maar rot voelen door wat er aan de andere kant van de wereld gebeurd.
En ja het is vervelend.
Maar ik kan er niks aan doen.
Ik geloof in alles. De oerknal, afstammen van de apen, God, Allah, boeda etc.
Omdat alles kan.
Mijn lijdens weg, met het kruis op de rug...
Kom ik ergens vandaag en moet ik een keuze maken...
Links, rechts of rechtdoor...