5 jaar geleden ben je van ons heengegaan
de tijd is echter niet stil blijven staan.
toch had ik je nog enkele dingen te zeggen,
ik had me met veel plezier naast je willen leggen.
we zijn je echt wel niet vergeten,
dat mag je gerust van me weten.
na maanden strijden ben je ingeslapen,
met verdriet hebben we de draad terug op moeten rapen.
maar de wonde die je achterliet laat zich nog steeds gelden.
dus moet ik je af en toe mijn verdriet eens melden.
liefste meter, we zullen je nooit vergeten
dit wou ik je gewoon eens laten weten.