Gedichten-Freaks
Zoeken
Nieuws
Wie doet wat
Aanmelden
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Aanmelden
Wachtwoord vergeten?
Nog geen account? Registreer!
Registreren
×
Velden met een astriek (*) zijn verplicht!
Je schrijversnaam/gebruikersnaam*
Wachtwoord*
Bevestig wachtwoord*
E-mailadres*
Webadres
Geboortedatum
Land*
Selecteer je land
Nederland
België
Anders
Hoe heb je ons gevonden?
Ik wil per mail op de hoogte worden gehouden van leuke aanbiedingen van de Gedichten-Freaks en partners.
Registeren
Wachtwoord vergeten
×
Email adres
Versturen
De Leeftijd
Welk verwoestend gezicht
Intimiderende kracht
Heeft mij kunnen reduceren
Tot deze hoop onzeker-zijn
Tot wat er over is
Van mij
Van dynamiek en enthousiasme
Zorgeloosheid
Welk sluw gedaante
Binnengeslopen kwam
Verdronk mij in het donker
En mijn karakter meenam
Spijtig dat het blijft
Een oneerlijke strijd
Men vlucht niet voor
De leeftijd
Reacties op dit gedicht
Appie1999 vindt het leuk als je reageert op dit gedicht
Nog geen account bij Gedichten-Freaks?
Vul hieronder je gegevens in om te registreren en laat gelijk een reactie achter.
Je schrijversnaam
Wachtwoord
wachtwoord nogmaals
E-mailadres
Registreren en plaatsen
voske
:
Donderdag, januari 10, 2019 23:09
Dat krijg je als je de honderd nadert.
teun hoek
:
Donderdag, januari 10, 2019 11:32
sterkte Appie. th
Over dit gedicht
Auteur:
Appie1999
Gecontroleerd door:
christina
Gepubliceerd op:
10 januari 2019
Thema's:
[Onzekerheid]
[Leven]
[Toekomst]