lollie in mijn mond
lach op mijn gezicht
wanneer ik kijk naar dit papier
en maak ik een gedicht
letters strak
letters rond
net als de lollie
in mijn mond
de zinnen
het niet-weten
waar te beginnen
het vergeten
wanneer het geluk naar boven komt
net als de lollie
in mijn mond