Moet een "relatie" van 8 maanden stoppen
echt niet omdat ik dit wil
Het moet omdat zijn gevoelens niet kloppen
en daarvan word ik toch echt wel even stil
Ik hou van hem, maar hij niet van mij
tenminste niet zoals ik dat heel graag zou zien
in de toekomst zal er geen spraken zijn van wij
dus moet ik gaan "zoeken" wat ik verdien
Hij houd wel van mij, maar als vriendin
ik hou van hem maar veel meer.......
Ik wil meer maar weet dat ik dit niet win
kies dan toch voor vrienden al doet het me nog zo`n zeer