Mijn moeder geboren 20 jan 1952 (overleden 21 mei 2005)….
Hoe bewonder je je moeder,
Hoe houd je voor altijd van je moeder,
Hoe koester je je herinneringen aan je moeder,
Hoe zeg je nog alle dingen die je altijd wilt delen met je moeder,
Hoe weet je of het goed gaat met je moeder,
Hoe ver is je moeder bij je vandaan,
1 ding weet ik heel zeker, mijn moeder was bijna 35 jaar mijn voorbeeld, mijn houden van, mijn ervaringen delen, mijn vertrouweling, mijn mooiste en liefste moeder op aarde.
Dat verandert nooit meer en ik ben een trotse dochter op zo'n geweldige, bijzondere, speciale, warme moeder.
Lieve mams morgen zou je 67 jaar zijn geworden, wij leggen zoals elk jaar twee rode rozen bij je graf, omdat wij aan je blijven denken.
Liefs je dochter xx